Termeni si conditii


Termeni generali:

Prin prezentul document se stabilesc conditiile generale de utilizare a site-ului ortoexpert.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

Drepturile asupra continutului site-ului

Dr. Ghiba Raluca Vali detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor.

Toate informatiile si produsele continute in acest site sunt proprietatea cabinetului nostru care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara o informare prealabila

Intregul continut al site-ului nostru este protejat de legea 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului, sunt detinute de Dr. Ghiba Raluca Vali. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop, fara confirmarea scrisa din partea Dr. Ghiba Raluca Vali

Acceptarea conditiilor

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utlizarea site-ului ortoexpert.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia

Informatiile prezente pe ortoexpert.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „Utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii ortoexpert.ro pentru uzul dumneavoastra personal, fara intentii comerciale. In orice alte situatii continutul ortoexpert.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor ortoexpert.ro

Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor CMI Dr. Ghiba Raluca Vali, care nu va acorda nicio garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizarea site-ului
  • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor

Astfel, Dr. Ghiba Raluca Vali nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului ortoexpert.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea CMI Dr. Ghiba Raluca Vali in lipsa unor acorduri ulterioare.

Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

Dr. Ghiba Raluca Vali nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate pe site, este rugata sa contacteze CMI Dr. Ghiba Raluca Vali, prin unul dintre mijloacele afisate in pagina de „Contact” a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumnravoastra, sau posibilitatea de a va contacta.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de email, la modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile CMI Dr. Ghiba Raluca Vali, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site, vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Legatura cu alte site-uri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Dr. Ghiba Raluca Vali utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa, iar in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiilor generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Dr. Ghiba Raluca Vali nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza site-ul ortoexpert.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre cabinetul nostru in vederea efectuarii de studii de piata
  • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct
  • solutionarea de catre cabinetul nostru a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina de „Contact” sin site)
  • alte activitati intreprinse de cabinetul nostru si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului

CMI Dr. Ghiba Raluca Vali va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii „Contact” de pe site.