Prima vizita


La prima vizita:

  • veti fi consultat ortodontic
  • va vor fi amprentate arcadele dentare (mulajul dintilor)
  • veti afla daca aveti nevoie de tratament ortodontic, modalitati de efectuare a acestuia, durata lui aproximativa , costuri si modalitati de plata
  • veti primi trimitere pentru efectuarea radiografiilor si a fotografiilor intra si extraorale.

La prima vizita in  cabinet veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu dr. Ghiba Raluca. Acesta este momentul in care noi vom afla care sunt nemultumirile dvs. legate de aspectul zambetului, muscaturii sau altor probleme de natura dentara si ce putem face sa va ajutam.

E important ca acum sa puneti toate intrebarile pe care le aveti de pus, sa va lamuriti pe deplin in privinta tratamentului ortodontic pe care-l veti urma eventual in cadrul cabinetului nostru. Nu ezitati sa cereti detalii despre durata tratamentului, indicatii privind igiena dentara, alimente contraindicate, posibile riscuri si limite ale tratamentului ortodontic, tipuri de aparate dentare si nu in ultimul rand costuri si modalitati de plata.

La prima vizita, vom discuta impreuna posibile modalitati de tratament, o decizie finala in privinta acestuia neputind fi luata decat dupa analiza dosarului  ortodontic (2 radiografii + serie de fotografii intra si extraorale).

Dosarul ortodontic impreuna cu modelele de studiu (turnate de tehnician in urma amprentarii arcadelor dentare de catre medic ) sunt indispensabile pentru a putea realiza un plan de tratament corect si individualizat, fiind utile deasemenea pentru observarea evolutiei pe parcursul tratamentului.

Pretul unei consultatii este de 50 lei, iar cel al  amprentarii arcadelor dentare (mulajul) este de 50 lei.