Politica de confidentialitate


Va multumim pentru interesul acordat serviciilor oferite de clinica noastra CMI Dr. Ghiba Raluca Vali!

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una din preocuparile principale ale CMI Dr. Ghiba Raluca Vali, cu sediul in Bucuresti, Bd. Constantin Brancoveanu nr.65-71, bl.29, sc. B, ap.38, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului nostru..

Ortoexpert.ro proceseaza si stocheaza date cu caracter personal in UE, aceste prelucrari fiind in conformitate cu regulile GDPR. Aceasta declaratie de confidentialitate explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti sau de la potentiali clienti si modul in care utlizam aceste informatii

Principiile pe care se bazeaza politica de protejare a datelor in ortoexpert.ro sunt:

 • Procesarea datelor personale se face intr-o maniera legala, corecta si transparenta
 • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime, iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri
 • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii
 • Datele personale vor fi corecte si acolo unde este necesar, actualizate
 • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere
 • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor

Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor cu limitarile ce decurg din legile care guverneaza domeniul sanatatii.

„Date personale” inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de nastere, istoric medical, etc.

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de serviciile sau informatiile noastre, pot fi rugati sa puna la dispozitie datele personale, pentru ca CMI Dr. Ghiba Raluca Vali sa-si poata imbunatati serviciile. Putem colecta date precum: nume, email, telefon.

De asemenea, in timpul utilizarii site-ului https:///www.ortoexpert.ro, sunt colectate de catre clinica noastra date referitoare la istoricul cautarilor dumneavoastra, respectiv: articole citite, pagini vizitate, etc.

Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv optimizarea si imbunatatirea functionarii site-ului nostru, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acestuia.

Va aducem la cunostinta ca utilizam servicii de la diferiti furnizori externi sau interni („persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastra, cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia datelor dumneavoastra.

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

 • dreptul la acces la date: aveti dreptul de a obtine din partea CMI Dr. Ghiba Raluca Vali o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate si care fac obiectul prelucrarii
 • dreptul la rectificare: aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre ortoexpert.ro a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete. Rectificarea/completarea datelor cu caracter personal vă va fi comunicata, cu exceptia cazului cand acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
 • dreptul la stergerea datelor: aveti dreptul de a obtine din partea ortoexpert.ro stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar ortoexpert.ro are obligatia de a sterge datele respective. Ortoexpert.ro va va comunica stergerea datelor cu caracter personal, cu exceptia cazurilor in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine din partea ortoexpert.ro restrictionarea prelucrarii. Ortoexpert.ro va va comunica orice restrictionare a prelucrarii datelor dumneavoastra, cu exceptia cazului cand acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acest lucru.
 • dreptul la portabilitatea datelor: aveti dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal astfel cum au fost furnizate de ortoexpert.ro, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic
 • dreptul la opozitie: aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii
 • dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unei activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri
 • dreptul de a va retrage consimtamantul: aveti dreptul de a va retrage orice consimtamant dat pentru prelucrarea datelor personale.
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Pentru orice intrebari sau cereri cu privire la datele cu caracter personal ne puteti contacta la numarul de telefon si adresa mentionate la sectiunea ” Contact”.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de ortoexpert.ro, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.