Oferte aparate dentareProfita de oferta speciala la aparatul dentar metalic si da-i sansa copilului tau la un zambet sanatos si frumos

Un zambet sanatos si frumos creste increderea in sine, are efecte pozitive asupra sanatatii generale si are impact puternic in relatiile sociale. La clinica CMI Dr. Ghiba Raluca credem ca fiecare copil merita un zambet de care sa fie mandru. De aceea, suntem bucurosi sa introducem oferta noastra speciala la aparatul dentar metalic pentru a ajuta copiii sa obtina un zambet asa cum si-l doresc.

Aparatul dentar metalic utilizat in clinica noastra este calitate premium, este rezistent, eficient si cel mai frecvent utlizat in tratamentul ortodontic al copiilor.

Tratamentul ortodontic nu are doar rol estetic, ci imbunatateste sanatatea orala. Daca dintii sunt inghesuiti, igiena dentara se face cu dificultate, aceste lucru ducand la aparitia cariilor, bolii parodontale si uneori problemelor in articulatia temporomandibulara. Tratamentul ortodontic ajuta la corectarea acestor probleme si prevenirea agravarii lor.

Medic specialist ortodont cu experienta

Dr. Ghiba Raluca este un medic empatic, cu experienta, dedicat profesiei, la curent cu ultimele inovatii si progrese in ortodontie, Prin metode de tratament eficiente si confortabile, dr. Ghiba ajuta de peste 10 ani pacientii sa obtina zambetul pe care si-l doresc.

Beneficiile tratamentului ortodontic:

Tratamentul ortodontic ofera copiilor multiple beneficii:

  • Efecte pozitive asupra esteticii zambetului: Alinierea dintilor contribuie la imbunatatirea aspectului si a increderii in sine.
  • Imbunatatirea sanatatii orale: Dintii aliniati sunt mai usor de igienizat, iar acest lucru poate reduce riscul de carie si boala parodontala.
  • Imbunatatirea functiei aparatului dentomaxilar: Prin corectarea muscaturii, se imbunatateste masticatia si uneori vorbirea.
  • Ameliorarea sau eliminarea simptomelor la nivelul articulatiei temporomandibulare
  • Prevenirea aparitiei problemelor dentare pe termen lung

Oferta noastra speciala:

Pentru a face tratamentul ortodontic mai accesibil pacientilor nostri, copii, ne face placere sa introducem oferta speciala la aparatul dentar metalic.Pentru o perioada limitata de timp, va puteti bucura de:

1. Aparat dentar metalic: 1500 lei/arcada.

3. Modalitati de plata flexibile in rate, direct in cabinet.

Intelegem ca tratamentul ortodontic reprezinta o investitie importanta. Modalitatea noastra de plata in rate, va ajuta sa-i oferiti copilului dvs. tratamentul de care are nevoie, fara sa va afecteze dramatic bugetul.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Alegand CMI Dr. Ghiba Raluca, alegeti o clinica stomatologica specializata in tratamente ortodontice cu aparate dentare fixe si mobile atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Aspectele care ne diferentiaza sunt:

  • Experienta, Cu peste 10 ani de experienta in ortodontie, dr. Ghiba Raluca a transformat cu succes nenumarate zambete.
  • Dotari moderne: Folosim aparatura de ultima generatie, suntem extrem de rigurosi in privinta respectarii tuturor normelor de dezinfectie si sterilizare, folosim instrumentar si consumabile de calitate pentru a oferi tratamente eficiente si confortabile.
  • Tratament personalizat: Intelegem ca fiecare pacient este unic. De aceea, planul dvs. de tratament va fi personalizat nevoilor si obiectivelor dvs. specifice.
  • Mediu prietenos: Prin atitudinea binevoitoare si empatica, dr. Ghiba Raluca isi propune sa faca din tratamentul ortodontic o experienta placuta pentru pacienti si in special pentru copii.

Programati-va o consultatie ortodontica astazi

Nu pierdeti oferta speciala la aparatul dentar in CMI Dr. Ghiba Raluca. Contactati-ne astazi petru a va face o programare in vederea unei consultatii ortodontice si faceti primul pas spre zambetul pe care il doriti.

La clinica CMI Dr. Ghiba Raluca, dorim sa facem tratamentul ortodontic accesibil pentru toti

Fa primul pas in calatoria ta spre un zambet frumos si sanatos pe care il meriti!