Prima vizita


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

La prima vizita:

  • vom face cunostinta
  • completati un chestionar medical si de date personale
  • veti fi consultat ortodontic
  • va vor fi amprentate arcadele dentare (mulajul dintilor)
  • vom discuta daca aveti nevoie de tratament, modalitati de efectuare a acestuia, durata lui , costuri si modalitati de plata
  • veti primi trimitere pentru efectuarea radiografiilor si a fotografiilor intra si extraorale.

La prima vizita in  cabinet veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu echipa noastra.  Acesta este momentul in care noi vom afla care sunt nemultumirile dvs. legate de aspectul zambetului, muscaturii sau altor probleme de natura dentara si ce putem face sa va ajutam.

E important ca acum sa puneti toate intrebarile pe care le aveti de pus, sa va lamuriti pe deplin in privinta tratamentului ortodontic pe care-l veti urma eventual in cadrul cabinetului nostru. Nu ezitati sa cereti detalii despre durata tratamentului, indicatii privind igiena dentara, alimente contraindicate, posibile riscuri si limite ale tratamentului ortodontic, tipuri de aparate dentare si nu in ultimul rand costuri si modalitati de plata.

La prima vizita, vom discuta impreuna posibile modalitati de tratament, o decizie finala in privinta acestuia neputind fi luata decat dupa analiza dosarului  ortodontic (2 radiografii + serie de fotografii intra si extraorale). Dosarul ortodontic impreuna cu modelele de studiu (turnate de tehnician in urma amprentarii arcadelor dentare de catre medic , la prima vizita) sunt indispensabile pentru a putea realiza un plan de tratament corect si individualizat fiind utile deasemenea pentru observarea evolutiei pe parcursul tratamentului.

Costurile de la prima vizita sunt de 100 LEI (50 LEI consultatia la care se adauga de obicei si 50 LEI pentru amprentarea arcadelor dentare in vederea turnarii modelelor de studiu).

Tot la prima vizita, veti completa un chestionar privind datele personale si istoricul dvs medical si dentar. Intrebarile din chestionar sunt necesare pentru a putea fi intocmita o foaie de observatie completa in vederea punerii unui diagnostic corect si realizarii unui plan de tratament corespunzator.